Használd mindenhol!

Tudtad?

Az új dekorkocka alapok amit a webshopunkban találhatsz meg, tökéletes választások, ha otthonunk falainak megváltoztatására vágyunk komolyabb anyagi beruházás, vagy szakemberre segítsége nélkül. Több színben érhetőek el a webáruházunkban, így bármilyen stílusú lakásba beilleszthetőek.

Hol alkalmazhatod?

A kockák különböző formákban kaphatóak, ami lehetővé teszi, hogy kreatívan alkalmazzuk őket. Felrakhatók a falra, mint egy puzzle, ami egyszerűen és gyorsan megvalósítható, ráadásul a falvédőnek is tökéletesen megfelelnek. Az ágyvégbe való beépítésükkel modern és egyben kényelmes megoldást kínálnak. A babaszobába is tökéletes választás a dekorkocka, a hangszigetelő tulajdonságai miatt segít a csendes alvást elérni, miközben a gyermek számára biztosítja a színes és vidám környezetet.

Végül, faldekorációként is tökéletesen megállják a helyüket, így bátran alkalmazhatjuk őket a nappaliban, hálószobában, vagy akár az irodában is. A modern és egyedi megjelenést kínáló dekorkockáinkkal egyedivé, és komfortossá teheted a mindennapokat!